menu close menu

 

 

 

Nέα

qs


 
Σε τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε 2 με 4 βδομάδες) διεξάγονται βραδιές ενημερώσεως στις οποίες μπορείς να πληροφορηθείς για τον αθλητικό μας όμιλο.
Καθώς και να κάνεις ότι ερωτήσεις θέλεις και βέβαια θα γνωριστείς με τον προπονητή και τους εκπαιδευτές της σχολής. Έπειτα (και με λυμένες πλέον τις απορίες) μπορείς να έρθεις σε μία δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση. Εάν σου αρέσει η προπόνηση προχωράς στην εγγραφή και ξεκινάς από την επόμενη μέρα.
Περισσότερες πληροφορίες για την βραδυά ενημερώσεως στο info.
 
Ανακοίνωση :Η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κούνγκ Φού στην κοπή πίτας παρέδωσε το “Τιμής Ένεκεν” στα Αδέρφια Οικονόμου ( Dai-Sifu Μιχαήλ Οικονόμου + Sifu Σπύρο Οικονόμου ) για την επιτυχή φοίτησή τους στην σχολή προπονητών Wushu Kung Fu 2014 ΄Γ κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού !!! Η μεγαλύτερη τιμή που έχουμε λάβει και η χαρά μας τεράστια , γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταβάλει τρομακτική προσπάθεια για να φτάσουμε έως εδώ και φυσικά συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουμε και τόσο πολύ αγάπαμε !!!
 
Ανακοίνωση : Στους αθλητικούς ομίλους μας θα μπορείτε να προπονηθείτε στα εξής συστήματα : Wing Tzun Kung Fu , Dynamic knife & stick system, Sanda-Sanshou , αυτοάμυνα για γυναίκες (Women’s self defence) , αυτοάμυνα για παιδιά (Kung Fu Kids) !!!
 
 
 

 
 
 

DKS System στον Βόλο

Νέα συνεργασία με τον Sempai Δημήτρη από τον Βόλο ο οποίος εκπαιδεύεται στο Wing Tzun καθώς και στο DKS System. Mε εκτίμηση και σεβασμό Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 


 
 
 

Wing Tzun στον Βόλο

Νέα συνεργασία με τον Sihing Δημήτρη ( Wing Tzun) από τον Βόλο ο οποίος εκπαιδεύεται στο Wing Tzun καθώς και στο DKS System. Mε εκτίμηση και σεβασμό Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 


 
 
 

Παραλαβή αναγνωρισμένων πτυχίων

Παραλαβή αναγνωρισμένων πτυχίων, δελτίων αθλητή, κώδικα δεοντολογίας και εγχειρίδιο σχολής προπονητών καθώς και πιστοποιητικό μέλους της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου
για τον αθλητικό όμιλο δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου…!!!

 
 
 

 
 
 

Wing Tzun Kung Fu εξετάσεις

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο σύστημα Wing Tzun Kung Fu στο αρχηγείο Ελλάδος των εξειδικευμένων σχολών δυναμικής αυτοάμυνας στο Κορωπί , οι προπονητές Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρος Οικονόμου ευχαριστούν θερμά όλους τους αθλητές τους για την υπέροχη προσπάθεια τους.Συνεχίζουμε δυναμικά με σεβασμό και εκτίμηση… !!!

 
 
 

 
 
 

Απονομή πτυχίου Ανώτερης εκπαίδευσης

Απονομή πτυχίου Ανώτερης εκπαίδευσης στην Νίτσα Ακ. η οποία έχει προσπαθήσει και έχει καταφέρει πάρα πολλά και δινει το παραδειγμα σε όλη την νέα γενιά πως να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να αφήνει τις δικαιολογίες …!!! Νίτσα το πρόβλημα όρασης που έχεις δε σε σταματάει με τίποτα άλλωστε εσύ βλέπεις με τα μάτια της καρδιάς , της ψυχής , της πίστης … Μόνο περήφανοι νιώθουμε για εσένα !!!

 
 
 


 
 
 

Απονομή τίτλου τιμής ” Sihing of Wing Tzun ”

Απονομή τίτλου τιμής ” Sihing of Wing Tzun ” στον Αλέξανδρο Αντ. , συνέχισε να μας κάνεις περήφανους , είσαι παράδειγμα πολύ σκληρής προσπάθειας …!!!

 
 
 

 
 
 

Απονομή Πτυχίων

Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρος Οικονόμου οι προπονητές του αθλητικού μας ομίλου λίγο πριν την έναρξη απονομής των πτυχίων στους αθλητές εξηγούν και ενημερώνουν για ορισμένα σημαντικά ζητήματα …!!! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές μας για την υπέροχη προσπάθεια που καταβάλουν κάθε φορά …!!! Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση …!!! Με σεβασμό και εκτίμηση οι προπονητές του αθλητικού όμιλου δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου …!!!

 
 
 


 
 
 

10 χρόνια Wing Tzun Kung Fu

1.) 10 χρόνια Wing Tzun Kung Fu ( ξεκίνησα το 1ο μου τμήμα τέλη του 2007 ) , μια πορεία δύσκολη , αλλά με προσπάθεια , σκληρή δουλεια και φυσικά με την βοήθεια των ανθρώπων που με αγαπάνε και με εμπιστεύονται καταφέραμε πάρα πολλά … !!! Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό !!! Γιορτάσαμε10 χρόνια D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas με ένα σεμινάριο εκπληκτικό …!!! Φανταστικό σεμινάριο , περάσαμε τέλεια …!!! Συνεχίζουμε δυναμικά … !!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 


 
 
 

Chi Sao Day

Chi Sao Day 3 ώρες δυναμικής εξειδικευμένης προπόνησης στα προγράμματα Chi Sao, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη εμβάθυνση και απόκτηση ενστικτώδους αντίδρασης !!!

 
 
 


 
 
 

Chi Sao Day

Πρώτο μας Chi Sao Day για την νέα σεζόν με δυναμικό ξεκίνημα ! 2η χρονιά που συνεχίζουμε τις πρωινές προπονήσεις του Σαββάτου και το πάθος των αθλητών μας για περισσότερο Wing Tzun παραμένει αμείωτο! Με σεβασμό και εκτίμηση Sifu Σπύρος Οικονόμου.

 
 
 

 
 
 

Σεμινάριο-Guro Δημήτρης Αγγελής

Θερμές ευχαριστίες στον Guro Δημήτρης Αγγελής καταπληκτικό μάθημα…, επίσης πολύ ευχαριστημένος από τους αθλητές που έδωσαν το παρών στο σημερινό σεμινάριο…!!! Για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν μην ανησυχείτε θα έρθουν πολλά ακόμα χαχαχα. Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 

 
 
 

Απονομές τίτλων

Πολύ περήφανος τόσο για τον Sihing Παναγιώτη όσο και για τον Si-Dai Δημήτρη που κατέκτησαν μετά από χρόνια σκληρής εξάσκησης και υπομονής την μαύρη ζώνη …!!! Πολύ μεγάλη στιγμή για όλους μας , σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι να συνεχίσετε ακόμα πιο δυναμικά γιατί η μαύρη ζώνη είναι απλά η αρχή … Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 

 
 
 

Απονομές τίτλων

Μπράβο στον Dai Sihing Κώστα για την κατάκτηση του 1ου Level και στον Γιώργο Παπαγεωργίου για την κατάκτηση του τίτλου τιμής Sihing of Wing Tzun και το 1ο Level … !!!

 
 
 

 
 
 

Οι μαύρες ζώνες της Dynamic Self Defense – Wing Tzun Kung Fu

Οι μαύρες ζώνες της D.S.D μια φωτογραφία που σημαίνει πολλά για εμάς …!!!

 
 
 


 
 
 

Προπόνηση ανώτερης & ανώτατης εκπαίδευσης

Πολύ πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο και την προσπάθεια των αθλητών της ανώτερης & ανώτατης εκπαίδευσης … Συνεχίζουμε δυναμικά …!!!

 
 
 

 
 
 

Αποτελέσματα Εξετάσεων

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους αθλητές μου που έδωσαν το παρών στις σημερινές εξετάσεις , συγχαρητήρια στον Dai Sihing Κώστα για την κατάκτηση του 1ου Level και στον Γιώργο Παπαγεωργίου για τον τίτλο τιμής Sihing of Wing Tzun καθώς και για το 1ο Level …!!! Μπράβο και σε όλους τους υπόλοιπους που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό …!!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 

 
 
 

Παρουσίαση και προπόνηση του 8ου επιπέδου στο Sanda

Παρουσίαση και προπόνηση του 8ου επιπέδου στο Sanda στο ολυμπιακό στάδιο της πάλης από τους προπονητές της Εθνικής Ελλάδος του Sanda !!! Ο αθλητικός Όμιλος Δυναμικής Αυτοάμυνας Κορωπίου έλαβε μέρος με τους 2 προπονητές του Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρο Οικονόμου !!! Δυνατή προπόνηση, πολύς ιδρώτας υπέροχες γνώσεις, ευχαριστούμε θερμά την ελληνική ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου για την διοργάνωση τέτοιων μοναδικών σεμιναρίων…!!!

 
 
 


 
 
 

O Sifu Σπύρος Οικονόμου απένειμε στον Sihing Χρήστο Αποστολάκη την μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu

Ένας σπουδαίος αθλητής που με τιμάει 5 χρόνια με την παρουσία του στην σχολή σήμερα έφτασε στην μεγαλύτερη επιτυχία του στο Wing Tzun Kung Fu!O Sihing Χρήστος Αποστολάκης κατέκτησε την Μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu!!!
Η σχολή μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο με την συνεχή προσπάθεια όλων των αθλητών μας!!!
 
 
 


 
 
 

Συμμετοχή μαθητών στο 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φου

Ευχαριστώ θερμά και τους 5 αθλητές μου που τίμησαν με την συμμετοχή τους τον αθλητικό μας όμιλο στο 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φου , περάσαμε φανταστικά και είμαι πολύ πολύ περήφανος για όλους τους για μια ακόμη φορά ήταν φανταστικοί …!!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.
 
 
 

 
 
 

Απονομή πτυχίων από τον Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου στην Αγία Παρασκευή

Απονομή πτυχίων από τον Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου στην Αγία Παρασκευή παρουσία του Δασκάλου Νίκου Νικολού στους αθλητές του τμήματος Wing Tzun & D.K.S.System !!! Ο Νίκος Κολοκυθάς και ο Ανδρέας Κριαράς παρέλαβαν τον τίτλο τιμής και εμπιστοσύνης ” Sihing of Wing Tzun ” !!! Πολύ πολύ περήφανος και χαρούμενος για όλους μου τους αθλητές !!! Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου10th Level of D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas.

 
 
 


 
 
 

O Sifu Σπύρος Οικονόμου απένειμε στον Sihing Βούλγαρη Απόστολο την μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τους παλιότερους αθλητές μας και η εβδομάδα κλείνει όσο εντυπωσιακά ξεκίνησε!!!
Πολλά συγχαρητήρια στον Dai Sihing Voulgaris Apostolos για την κατάκτηση της μαύρης ζώνης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu!!!
Μια από τις πιο σπουδαίες εβδομάδες της καριέρας μου ως προπονητής!!!
Συνεχίζουμε δυναμικά και με περισσότερες επιτυχίες!!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Sifu Σπύρος Οικονόμου 8th Level of D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas !!!
 
 
 

 
 
 

Ο Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου απένειμε στον Sihing Πάνο Κατσιέρη την μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu

Απονομή μαύρης ζώνης της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φού στον Sihing Πάνο Κατσιέρη από τον προπονητή του Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου , πολύ πολύ περήφανος για τον Πάνο που πρώτος για την σχολή του Κορωπίου παρέλαβε την μαύρη ζώνη της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ και άνοιξε τον δρόμο και για τους επόμενους αθλητές μας …!!!!
Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι πάντα υπό κατασκευή …!!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου 10th Level of D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas !!!
 
 
 

 
 
 

O Sifu Σπύρος Οικονόμου απένειμε στον Sihing Reza Sarif την μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu

Σήμερα είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην προπονητική μου καριέρα!Ο Sihing Reza Shr είναι ο πρώτος μας αθλητής που κατακτά την μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu!H χαρά μου απερίγραπτη που καταφέραμε να πάμε την σχολή αλλά και τον αθλητικό μας όμιλο τόσο ψηλά!!!
Πολλά συγχαρητήρια στον Sihing Reza για την προσπάθεια του όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ που με πίστεψε και με ακολουθεί στον δρόμο του Wing Tzun Kung Fu!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Sifu Spiros Oikonomou
 
 
 

 
 
 

Παραλαβή δελτίων αθλητή και αναγνωρισμένων πτυχίων της ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου

Παραλαβή δελτίων αθλητή και αναγνωρισμένων πτυχίων της ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου από τους προπονητές Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρο Οικονόμου για τους αθλητές του αθλητικού μας ομίλου …!!!
Ο αθλητικός όμιλος δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ( Ειδική αθλητική αναγνώριση ) , επίσης είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου , οι προπονητές τους είναι αναγνωρισμένοι προπονητές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέσω της σχολής προπονητών 2014 της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ & της Γ.Γ.Α , όλοι οι αθλητές μας έχουν δελτίο αθλητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φου και τα πτυχία που παίρνουν είναι αναγνωρισμένα !!!
 
 
 


 
 
 

Εξετάσεις Wing Tzun Kung Fu – Απονομή 8ου & 10ου Level !!!

Ένα φανταστικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε , πολύ πολύ περήφανος για όλους μου τους αθλητές !!!! 1000 μπράβο στον Sifu Σπύρο Οικονόμου για την κατάκτηση του 8ου level ( πληρεί όλες τις προυποθέσεις για την κατάκτηση της προπονητικής κατάρτισης στο Wing Tzun Kung Fu ), σήμερα άνοιξε ο δρόμος για όλους μας …!!! Ευχαριστώ θερμά όλους τους αθλητές μου γιατί χαρη σε αυτούς ολοκλήρωσα και εγώ προσωπικά όλες τις προυποθέσεις και κατέκτησα το 10 level στο Wing Tzun Kung Fu της D.S.D !!! Τα πτυχία για εμάς είναι αναμνηστικά των όσων έχουμε επιτύχει στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και τίποτε άλλο , συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά για την επίτευξη των επόμενων στόχων μας …!!! Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου 10th Level of Wing Tzun Kung Fu Hellas Dynamic self defence !!!

 
 
 


 
 
 

Σεμινάριο ” εγκληματολογίας “

Σεμινάριο εγκληματολογίας πραγματοποιήθηκε στον αθλητικό όμιλο δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου από την Διδάκτωρ κοινωνιολογίας Παντείου πανεπιστημίου Κα Σβουρδάκου Δέσποινα ( καθηγήτρια εγκληματολογίας της σχολής προπονητών 2014 της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ) , με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου . Ευχαριστούμε θερμά τον Κο Λάμπρο Σταμούλη , την Κα Σβουρδάκου Δέσποινα , τους γονείς , τους αθλητές , τα μέλη και το προεδρείο του αθλητικού μας ομίλου για την πραγματοποίηση ενός φανταστικού σεμιναρίου με γνώσεις που μπορούν να σώσουν ζωές …!!! Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρος Οικονόμου.!

 
 
 

wu-su-kung-fu
 
 
 

Ειδική αθλητική αναγνώριση

Ο Αθλητικός όμιλος δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ( Ειδική αθλητική αναγνώριση ) καθώς επίσης και μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας Wushu Kung Fu !!!

 
 
 
wing-chun
 
 
 
Chi – Sao Day (Κορωπί Αττικής)

Η πρώτη προπόνηση Chi – Sao Day της περιόδου 2016-2017 πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί , περάσαμε φανταστικά !!! Αναλύσεις και σε βάθος κατανοηση της 1ης , 2ης και 4ης section chi-sao !!! Από τα βασικά στα προχωρημένα , ευχαριστώ θερμά τους αθλητές μου που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, σήμερα το επίπεδο ανέβηκε …!!! Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 

wing-tsun-kungfu-wing-chun
 
 
 
1η Εξειδικευμένη προπόνηση για το έτος 2016/2017

Η πρώτη εξειδικευμένη προπόνηση για την νέα σεζόν με θέμα τεχνικές μάχης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Κουκάκι από τον Sifu Σπύρο Οικονόμου και ένα μέρος της ομάδας του!

 
 
 

wing chun wing tzun wing tsun kung fu
 
 
 
Απονομή 7ου level στο Wing Tzun Kung Fu

Συγχαρητήρια στον Sifu Σπύρο Οικονόμου για την κατάκτηση του 7ου level στο Wing Tzun Kung Fu , στον Sifu Βασίλη Σωτήρχο για την κατάκτηση του 3ου Level στο Wing Tzun Kung Fu , στον Βούλγαρη Απόστολο για την κατάκτηση του τίτλου Dai Sihing of Wing Tzun Kung Fu & για την επιτυχή εξέταση ( η πρώτη από τις έξι ) για το 1ο level στο Wing Tzun Kung Fu , στον Αποστολάκη Χρήστο για τον τίτλο Sihing of Wing Tzun Kung Fu , στον Reza Sharif για τον τίτλο Sihing of Wing Tzun Kung Fu , στην Sije Σιδηροπούλου Κατερίνα & Sije Γεωργία Σπύρου για την επιτυχή εξέταση ( η πρώτη από τις έξι ) για το 1ο level στο Wing Tzun Kung Fu , στον Dai Sihing Αγγελή Κώστα για την επιτυχή εξέταση ( η τρίτη από τις έξι ) για το 1ο level στο Wing Tzun Kung Fu , και στους Sihing Κατσιέρη Πάνο και Sihing Χατζηπαπά Παναγιώτη για την κατάκτηση του 11ου βαθμού μαθητού της ανώτερης εκπαίδευσης.

 
 
 
wing chun wing tzun wing tsun kung fu (2)
 
 
 
Dynamic team Wing Tzun Athens

Απόλυτη επιτυχία για τους αθλητές της κεντρικής σχολής των Αθηνών και τον προπονητή τους είχαν οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Αρχηγείο Ελλάδος των εξειδικευμένων σχολών δυναμικής αυτοάμυνας Wing Tzun Kung Fu Hellas.

 
 
 

wt1
 
 
 
Dynamic team Wing Tzun Athens

Ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ στους πραγματικά υπέροχους αθλητές μου για την σκληρή προσπάθεια που καταβάλανε όλη την χρονιά και σήμερα ήρθε η επιβράβευση των κόπων τους . Ειλικρινά πολύ περήφανος για όλους σας !!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 
wing tzun wing chun wing tsun ving tzun
 
 
 
Chi – Sao Day – Athens

Το τελευταίο μας chi-sao day για καλοκαίρι !!! Ευχαριστώ θερμά τους αθλητές μου που με τίμησαν με την παρουσία τους ! Το kung fu δεν γνωρίζει εποχές για αυτό και εμείς συνεχίζουμε δυναμικά !!! Με σεβασμό και εκτίμηση Sifu Σπύρος Οικονόμου.

 
 
 

chi sao kung fu wing chun sifu ip man
 
 
 
Chi – Sao Day – Koropi

Υπέροχες στιγμές , ένα ακόμα εκπληκτικό Σάββατο εξειδικευμένης προπόνησης στα προγράμματα Chi – Sao , μπράβο στους υπέροχους αθλητές – μαθητές μου για την θαυμάσια προσπάθεια και τον ιδρώτα , πολύ περήφανος για όλους … !!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 

1
 
 
 
Chi – Sao Day

Υπέροχες στιγμές , τρομερή δουλειά , πραγματικά πολύ υπερήφανος για όλους σας … !!! Περάσαμε καταπληκτικά …!!!
Με εκτίμηση και σεβασμό Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.
 
 
 
1 (1)
 
 
 
Εξετάσεις εφηβικού τμήματος 2016.

Πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά του εφηβικού τμήματος , και ειδικά για εκείνα που ολοκληρώσανε την βασική εκπαίδευση του τμήματος ενηλίκων !!! Πολύ όμορφες στιγμές χαράς και περηφάνιας … !!! Ευχαριστώ θερμά τους γονείς και τα παιδιά για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους …!!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 
2 (1)
 
 
 
Ολοκλήρωση βασικής εκπαίδευσης …!!!

Πολύ πολύ περήφανος για τα συγκεκριμένα παιδιά … !!! Πραγματικά κάνουνε την διαφορά σε πολλαπλά επίπεδα … !!! Τρομερά συγκινητική φωτογραφία για εμένα προσωπικά ( προσπάθεια 6 χρόνων !!! ). Ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους … !!!
Με εκτίμηση και σεβασμό Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 

DSC_0001
 
 
 
7o προπονητικό σεμινάριο Sanda

To 7o προπονητικό σεμινάριο Sanda πραγματοποιήθηκε σήμερα 26 – 06 – 2016 στο κλειστό στάδιο βαρέων αθλημάτων πάλης, πολύ ιδρώτας , υπέροχες γνώσεις και πάνω απ΄όλα συναντηθήκαμε με σπουδαίους φίλους … !!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 
received_1729045504035762

Εξετάσεις Παιδικού Τμήματος 2016

Από τις καλύτερες εξετάσεις παιδικού τμήματος που έχω ζήσει!!Σεβασμός-πειθαρχία-προσπάθεια!!!Μπράβο σε όλους τους μικρούς μου αθλητές που ήταν άψογοι όλο τον χρόνο και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!!!
Sifu Spiros Oikonomou
 
 
 
 
2
 
 
 
 

Αθλητικό Πανηγύρι 2016
Υπέροχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα φορά στο Κορωπί ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ συμμετείχαν οι αθλητικοί σύλλογοι , ανάμεσα σε αυτούς και ο Αθλητικός όμιλος δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου , ευχαριστώ θερμά όλους όσους μας στηρίξανε και τον Δήμο Κορωπίου , ειδικές ευχαριστίες στην γυναίκα μου Aλεξία Νιάκα , στον Παναγιώτη Χατζηπαπά , την Αδαμαντία Μάλιου και όλους όσους μας αγαπάνε και μας στηρίζουν …!!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.
 
 
 
 

received_10205084113376365
 
 
 
Απονομή Πτυχίων
Σήμερα 25 / 04 / 2016 παραλάβαμε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu το 3ο Duan στο Wushu Kung Fu !!! Ευχαριστούμε θερμά Dai Sifu Michail Oikonomou & Sifu Spiros Oikonomou !!!
 
 
 
 

13014811_10205051152512364_1499159616_n
 
 
 

17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ
Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική ομοσπονδία Γουσού Κούνγκ Φού για την τιμή που μου έκανε να είμαι στην επιτροπή κριτών μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία για εμένα … !!! Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Michail Oikonomou .
 
 
 
 
13105931_1703225513284428_1610637972_o
 
 
 
DSD Athens Κουκάκι 16-4-2016
Τα πιο όμορφα πρωινά Σαββάτου με Wing Tzun Kung Fu που μας γεμίζουν με όρεξη και ευεξία!!!
Συνεχίζουμε δυναμικά !!!
Sifu Spiros Oikonomou.
 
 
 
 
12962495_10205006721281611_380524161_o
 
 
 

Chi Sao Day
Ευχαριστώ θερμά τα παιδιά που ήρθανε σήμερα ( 09 / 04 / 2016 ) γιατί περάσαμε πραγματικά εκπληκτικά !!! Πολύ προπόνηση , πολύ γέλιο, δυνατά χαμόγελα και ένα πολλά υποσχόμενα μέλλον εξαιτίας της σκληρής προσπάθειας … !!! Μπράβο σε όλους σας !!! Εκτίμηση και σεβασμό Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.
 
 
 
 
 

received_10204823452300001
 
 
 

Σεμινάριο Sanda – Sanshou
H Ελληνική ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου διοργάνωσε σεμινάριο Sanda – Sanshou με τον Sifu Sio Chi Hong ( Chief instructor of Macau Team ) , 3 ώρες σημαντικών γνώσεων για το άθλημα Sanda Sanshou !!!
 
 
 
 
 
wing_chun_seminar
 

Εξετάσεις Wing Tzun Kung Fu Μάρτης 2016
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας , εκπληκτικό σεμινάριο – τρομερές στιγμές … !!! Αυτό που ζήσαμε σήμερα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αντοχής στον χρόνο … !!! Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη … !!! Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρος Οικονόμου !!!
 
 
 
 
 
wing_chun_sifu
 

Wing Tzun Kung Fu – DSD Hellas Team
Συγχαρητήρια στον Sifu Σπύρο Οικονόμου για την επιτυχή εξέταση στο 6ο Level , στον Sifu Βασίλη για την απονομή του αναγνωρισμένου πτυχίου εκπαιδευτή της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου , στον Sihing Κώστα Ν. για τον 12ο βαθμό , στον Sihing Απόστολο Β. για τον 12ο βαθμό , στην Sije Γεωργία Σ. για τον 12ο βαθμό ,στην Sije Κατερίνα Σ. για τον 12ο βαθμό , στον Παναγιώτης χ. για τον τίτλο Sihing of Wing Tzun ,στον Πάνο Κ. για τον τίτλο Sihing of Wing Tzun !!!

 
 
 
 
 
chi sao kung fu wing chun wing tsun ving tsun
 

Εξειδικευμένη προπόνηση chi-sao & lat-sao
Τελευταία εξειδικευμένη προπόνηση για το 2015!!!Το Σάββατο 19-12-2015 στο Κουκάκι τρίωρη εξάσκηση σε chi-sao,lat-sao!!!
Limitations only exist if you let them!!!
 
 
 
 
 
chisaowingtsunwingchunkungfu
 
 
 
Εξειδικευμένη προπόνηση chi – sao
Εξειδικευμένη προπόνηση με θέμα τα προγράμματα chi – sao , μην χάσετε την εμπειρία , δηλώστε συμμετοχή και αναπτύξτε τις ικανότητές σας … !!! Σάββατο 19 – 12 – 2015 ( Στο αρχηγείο Ελλάδος , Κορωπί Αττικής ).
 
 
 
 
 

dkssystemwingtsunwingchunkungfu
 
 
 
 

DKS System
Dynamic Knife & Stick system κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στο Αρχηγείο Ελλάδος ( Κορωπί Αττικής ) , μην χάσετε την εμπειρία να εκπαιδευτείτε σε ένα άκρως ρεαλιστικό ένοπλο σύστημα !!!
 
 
 

12171081_10204098074686014_1016255313_o
 
 

Dynamic Team of D.S.D
Οι προπονητές του αθλητικού ομίλου δυναμικής αυτοάμυνας με τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φού ( Αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού )Κο Λάμπρο Σταμούλη , μετά το τέλος του σεμιναρίου Sanda στο κλειστό γήπεδο βαρέων αθλημάτων ( πάλης ) . Συνεχίζουμε ακάθεκτα προωθώντας το Wushu Kung Fu , με μεγαλύτερο πάθος και περισσότερη αγάπη , γιατί οι γνώσεις μας συνεχώς αυξάνονται και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά !!!
 
 
 
wingtsunkungfuclass
 
 
 
Chi-Sao Day 17-10-2015
Οι πρώτες δύο εξειδικευμένες προπονήσεις στην κεντρική σχολή των Αθηνών ( Κουκάκι ) 10 – 10- 2015 και στο αρχηγείο Ελλάδος ( Κορωπί Αττικής ) 17 – 10 – 2015 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία ! Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για την υπέροχη προσπάθεια που έκαναν , η δικαίωση θα έρθει σύντομα … !!! Η προπόνηση ήταν υψιλού επιπέδου με γνώσεις που οδηγούν σε ανώτερα επίπεδα εκπαίδευσης ..!!! Ευχαριστούμε θερμά όλους για την παρουσία σας !!! Με εκτίμηση και σεβασμό Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.
 
 
 
FB_IMG_1444554955489
 
 
 
Chi-sao Day 10-10-2015
Η πρώτη εξειδικευμένη προπόνηση με θέμα το chi-sao ολοκληρώθηκε άκρως επιτυχημένα στη σχολή των Αθηνών.Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος!!Sifu Spiros Oikonomou
 
 
 
chi sao day
 
 
 
Chi – sao Day
Μια εμπειρία μοναδική !!! Το Chi-sao Day είναι μια σκέψη του Sifu Σπύρου στην οποία δώσαμε σάρκα και οστά , ώστε το επίπεδο των μαθητών να εκτοξευτεί στην συγκεκριμένη άσκηση με πολλαπλά οφέλη !!! Η ” ψυχή ” του συστήματος Wing Tzun Kung Fu θα διδαχθεί και εκπαιδευτεί όπως ποτέ άλλοτε …!!! Μην χάσετε την ευκαιρία να προπονηθείτε μαζί μας στα chi-sao προγράμματα αλλά και στο ελεύθερο chi-sao …!!! Αφορά αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του αθλητικού μας ομίλου !!!
 
 
 
wtz
 
 
 
Dai Sifu Michail tactical system
Η εμπειρία μου ως σωματοφύλακας και οι γνώσεις μου τόσο στην άοπλη μάχη , όσο και στην ένοπλη μάχη μετά από προτροπή να διδάξω ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας με οδήγησαν στην δημουργία του D.S.D. Wing Tzun tactical !!!Το συγκεκριμένο σύστημα αφορά μόνο ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας !!!
 
 
 

Fighting techniques ( Sifu Spiros )
Ο Sifu Σπύρος Οικονόμου δημιούργησε το πρώτο του βίντεο με θέμα “μαχητικές τεχνικές” , ένα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν στο προσωπικό του κανάλι στο you tube ( Sifu Spiros Oikonomou ).
 

Chi-sao Day
Στιγμές από την προπόνηση στα προγράμματα chi-sao στην Αγία Παρασκευή στο γυμναστήριο Power Gloves !!! 10 Οκτώβρη στην Αθήνα & 17 Οκτώβρη στο Κορωπί θα πραγματοποιηθεί 3ωρη εξειδικευμένη προπόνηση με θέμα τα προγράμματα chi-sao , μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ικανότητές σας …!!!
 
 
 

 
Chi-Sao Day
10 Οκτώβρη ημέρα Σάββατο 11-2 το πρωί στο Κουκάκι 3ώρη προπόνηση chi-sao!!!17 Οκτώβρη ημέρα Σάββατο 11-2 το πρωί στο Κορωπί 3ώρη προπόνηση chi-sao!!!Δηλώστε συμμετοχή για την εξειδικευμένη προπόνηση από τις πολλές που θα ακολουθήσουν…
Αφορά αποκλειστικά μόνο τα μέλη του Dynamic self Defence.
 
 
 
11030833_538054343018718_4277175819082878932_o
 
 
 
Απονομή τίτλου Sifu
Η σχολή συνεργασίας Tactical Wing Tshun του Sifu Χάρλα Γιώργου έδωσε το παρών μαζί με τον μαθητή του Χρήστο στην προπόνηση του Αρχηγείου Ελλάδος της D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas ,στο τέλος της προπόνησης ο Χάρλας Γιώργος παρέλαβε το 2ο Level και τον τίτλο του Sifu !!! Είμαστε βέβαιοι πως έχουν μπεί γερές βάσεις για μια άψογη συνεργασία και πως ο Sifu Γιώργος Χάρλας θα δημιουργήσει κάτι πραγματικά υπέροχο στην Χαλκίδα !!!
 
 
 
12007297_10153743758392446_1463943922_n
 
 
 
Απονομή 2ου level
Σήμερα είχαμε την χαρά να προπονηθεί μαζί μας ο αρχηγός του Tactical Wing Tshun Χάρλας Γιώργος μαζί με έναν μαθητή του , και στο τέλος της προπόνησης του έδωσα πιστοποιητικό για το 2ο level. Επίσης τον τίμησα με τον παραδοσιακό τίτλο του ” Sifu ” !!! Πιστεύω πως έχουμε βάλει γερές βάσεις για μια εξαιρετική συνεργασία και φυσικά αυτή είναι μόνο η αρχή ….!!!!
 
 
 
afisa 2
 
 
 
Εξετάσεις Ιούλιος 2015
Εκπληκτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο Ελλάδος της D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas , συμμετείχαν μαθητές και από τις 3 σχολές ( Αθήνα ( Κουκάκι) , Κορωπί , Αγία Παρασκευή ), και είχαμε την μεγάλη χαρά και τιμή να γίνουν απονομές του 5ου Level στον Sifu Σπύρο Οικονόμου , του τίτλου Sifu στον Δάβαρη Πέτρο και η κατάκτηση του 9ου level από τον Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου !!!!
 
 
 
kadro 1
 
 
 
Wing Tzun Brothers
O Sifu Σπύρος Οικονόμου κατέκτησε το 5ο Level μετά από εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο αρχηγείο Ελλάδος της D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas !!! O Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου κατέχει πλέον το 9ο level της D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas. Επίσης τα δύο αδέρφια κατέχουν πλέον και την πολύτιμη Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού !!!
 
 
 
11874933_10203788371623631_140531089_o
 
Νέα σχολή συνεργασίας στην Χαλκίδα
Ο Dai-Sihing Χάρλας Γεώργιος επισκέφτηκε τον Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου στα γραφεία της Dynamic Self Defence Wing Tzun Kung Fu Hellas Athletic Association και μετά από εκτεταμένη συζήτηση , ήρθαμε σε εξαιρετική συμφωνία για μια συνεργασία που ειλικρινά πιστεύω θα αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα …!!! Σκληρή και οργανωμένη δουλειά από όλους μας πλέον ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με εκτίμηση και σεβασμό Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου !!!

11638436_10203495615104901_1846181005_o
 
Πτυχίο προπονητή Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
Ο Sifu Σπύρος Οικονόμου παρέλαβε το πτυχίο προπονητή Wushu Kung Fu Γ’ Κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από την Ελληνική ομοσπονδία Γουσού Κούνγκ Φού ως απόφοιτος της σχολής προπονητών 2014 της Γ.Γ.Α & Ε.Ο.Γ.Κ.Φ !!!
Sifu Σπύρος : Μεγάλη επιβράβευση μετά από τόσα χρόνια και για μένα αλλά και για τον Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.Σε δύσκολα χρόνια και με πολλές δυσκολίες προσπαθούμε συνεχώς και κάνουμε το παραπάνω διατηρώντας την αξιοπρέπεια και το ήθος μας αγαπώντας αυτό που κάνουμε!

11641907_10203508971238796_1309151768_o
 
Πτυχίο προπονητή Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
Ο Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου παρέλαβε το πτυχίο προπονητή Wushu Kung Fu Γ’ Κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από την Ελληνική ομοσπονδία Γουσού Κούνγκ Φού ως απόφοιτος της σχολής προπονητών 2014 της Γ.Γ.Α & Ε.Ο.Γ.Κ.Φ !!!
Dai Sifu Μιχαήλ : Η μεγαλύτερη τιμή που μας έχει γίνει από το Ελληνικό Κράτος , την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και φυσικά την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κούνγκ Φού !!! Πτυχίο προπονητή Γουσού Κούνγκ Φού Γ΄ κατηγορίας !!!Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν σε αυτή μας την πορεία και καταξίωση !!! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την διάδοση του Γουσού Κούνγκ Φού με όλες μας τις δυνάμεις !!!

11358773_10203428008974790_1221075158_n
 
Απονομή μαύρων ζωνών εφηβικού τμήματος Wing Tzun /Wing Tsun
Οι πρώτες μαύρες ζώνες εφηβικού τμήματος στην ιστορία της Dynamic self defence Wing Tzun Kung Fu Hellas !!!Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την κατάκτηση της μαύρης ζώνης του εφηβικού τμήματος η οποία ισοδυναμεί με την κατάκτηση του 2ου βαθμού της βασικής εκπαίδευσης του τμήματος ενηλίκων !!! Πολύ περήφανος για όλους σας !!!Την μαύρη ζώνη κατέκτησαν οι 9 από τους 13 μαθητές της φωτογραφίας οι οποίοι ήταν άριστα προετοιμασμένοι για την εξέταση της μαύρης ζώνης του εφηβικού τμήματος !!!Μια προσπάθεια με αθλητές που βρίσκονται κοντά μας 5 χρόνια κάποιοι και 7 , μια προσπάθεια που μέσα στο χρόνο άξιζε το κάθε δευτερόλεπτο !!! Παιδιά – γονείς – προπονητές αγωνιστήκαμε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και η δικαίωση ήρθε σήμερα !!!Ευχαριστώ θερμά τους Sifu Σπύρο Οικονόμου & Sifu Βασίλη Σωτήρχο για την παρουσία τους σε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής μου , επίσης γονείς και παιδιά για την αγάπη – την εμπιστοσύνη και την πίστη τους σε εμάς !!! Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρος Οικονόμου.

11348904_10203421440850591_1731366589_n
 
Εξετάσεις παιδικού τμήματος( Kung Fu Kids Wing Tzun / Wing Tsun )
Εξετάσεις παιδικού τμήματος πραγματοποιήθηκαν στο αρχηγείο Ελλάδος του Wing Tzun ( Wing Tsun ) Kung Fu , πολλά πολλά μπράβο στους νεαρούς αθλητές μας για την υπέροχη προσπάθεια που καταβάλανε όλη την χρονιά με αποτέλεσμα να διαπρέψουν στις εξετάσεις !!! Πολλά συνγχαρητήρια στον Sifu Σπύρος Οικονόμου για την εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει με το παιδικό τμήμα.Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και είμαστε βέβαιοι πως το αποτέλεσμα τους δικαίωσε …!!! Mε σεβασμό και εκτίμηση Dai – Sifu Μιχαήλ Οικονόμου !!!

11216037_10203253790379434_1755607281_n
 
Νέο τμήμα Sanda
Το Sanda ( ελεύθερη μάχη ) είναι ένα άθλημα πλήρους επαφής , περιλαμβάνει χτυπήματα με τα χέρια , τα πόδια καθώς και παλαιστικές τεχνικές ανατροπής !!! Από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει τμήμα Sanda τόσο στην σχολή του Κορωπίου όσο και της Αθήνας ( Κουκάκι ) !!! Το τμήμα θα αναλάβει ο Δάβαρης Πέτρος ο οποίος έχει εμπειρία από το kick boxing , έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φού και κάνει ιδιαίτερα μαθήματα με έμπειρο προπονητή του Sanda !!!

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha !!!
Ο Dai – Sifu Μιχαήλ Οικονόμου έδωσε συνέντευξη στον Τάκη Αλεξενδράκη στην ραδιοφωνική εκπομπή “παρέα” του ραδιοφώνου του Alpha 989 την 19η Απρίλη 2015 με θέμα: Αυτοάμυνα ανθρώπων με προβλήματα όρασης.Η ” παρέα ” είναι μια εξαιρετική και πολύ ποιοτική ραδιοφωνική εκπομπή του ραδιοφώνου του Alpha 989 που γίνεται από τον Τάκη Αλεξανδράκη έναν μαχητή της ζωής , άνθρωπος με πρόβλημα όρασης , που δεν το βάζει ποτέ κάτω και κάνει πολλά και δύσκολα πράγματα , βοηθάει πολύ κόσμο και προσφέρει τρομερή ποιότητα σε ότι κι αν κάνει , ειδικά η συγκεκριμένη εκπομπή είναι εκπληκτική και δίνει ανάσες ποιότητας στην ζωής μας . Τάκη συνέχισε έτσι έχεις την αγάπη , την συμπαράστασή μας και τον θαυμασμό μας …!!!
Capture ( Εδώ θα ακούσετε την εκπομπή , η συνέντευξη από 12:38 έως 19:55)

11092932_10203126790684521_1537391085_ny
 
Εξετάσεις στο Dynamic Knife & stick system
Dynamic Knife & Stick εξετάσεις 08 / 04 / 2015 !!!
Πολύ περήφανος για όλους τους συμμετέχοντες γιατί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό,ειδικά τα παιδιά που έδωσαν για βαθμό ήταν εξαιρετικοί σε πολλαπλά επίπεδα.
Μπράβο σε όλους και ειδικές ευχαριστίες στον instructor 4 Πέτρο Δάβαρη για την εκπληκτική δουλειά που κάνει !!!
Με σεβασμό και αγάπη Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

11132113_10203119697667200_798201421_o
 
Wing Tzun (Wing Tsun) Kung Fu Αγία Παρασκευή
Το τμήμα του Wing Tzun στην Αγία Παρασκευή μεγαλώνει , ευχαριστώ θερμά τους υπέροχους αθλητές του καθώς επίσης τον Δάσκαλο Νίκο Νικολού για την υπέροχη φιλοξενία και συνεργασία που έχουμε !!!

11127136_10203100980759289_319423144_o
 
Εθελοντική αιμοδοσία
Ο Αθλητικός όμιλος δυναμικής αυτοάμυνας έδωσε το παρών στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε το σωματείο Άγιοι Ανάργυροι στο Κορωπί ( 05/04/2015 ) , να θυμάστε ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ = ΔΙΝΩ ΖΩΗ !!!

11103779_10203063422380353_296263012_o
 
Πτυχίο ολοκλήρωσης συστήματος Luk Dim Boon Kwun
O Sifu Σπύρος Οικονόμου ολοκλήρωσε τον 1ο κύκλο εκπαίδευσης στο σύστημα Luk Dim Boon Kwun ( τα 6 ½ σημεία του κονταριού )!!! Διδάχθηκε ολόκληρο το πρόγραμμα δηλαδή την φόρμα , τις ασκήσεις ενδυνάμωσης , το Lat-Kwan & to chi-kwan. Από δω και πέρα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με σκοπό την καλύτερη κατανόηση και εμβάθυνση των τεχνικών ώστε στις εξετάσεις να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα !!! Μπράβο στον Sifu Σπύρο που προπονείτε καθημερινά και δικαιώνει συνεχώς τις προσδοκίες μου ( Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου )!!!

11087852_10203063421980343_968435966_o

 

 

 
Απονομή 4ου Level (Ύλη Δασκάλων)
Απονομή του 4ου Level στον Sifu Σπύρο Οικονόμου μετά από μια δύσκολη και επίπονη εξέταση 5 ωρών !!! Για μια ακόμη φορά ο Sifu Σπύρος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και απέδειξε πως με την καθημερινή σκληρή προπόνηση τα επιθυμητά απότελέσματα έρχονται και δικαιώνουν όσους αξίζουν και προσπαθούν …!!! Περήφανος και δικαιωμένος για τον Sifu Σπύρο που προπονείτε με επιμονή – υπομονή και πάθος σε καθημερινή βάση για την εμβάθυνση στην γνώση και διδασκαλία του συστήματος Wing Tzun Kung Fu ( Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου )!!!

961735_10203063652626109_597501538_n
 
Εξετάσεις Wing Tzun Kung Fu
Στο Αρχηγείο Ελλάδος εξετάστηκαν οι μαθητές από τους αθλητικούς ομίλους δυναμικής αυτοάμυνας του Κορωπίου , της Αθήνας και της Αγίας Παρασκευής ( Power gloves ) !!! Πολλά μπράβο σε όλους γιατί έχουν καταβάλει τρομερή προσπάθεια, ώστε να φτάσουν μέχρι το σημείο των εξετάσεων μέσα από δυναμικές προπονήσεις και η δικαίωση των κόπων ήρθε μέσα από την σκληρή δουλειά με υπομονή και επιμονή που καταβάλατε όλο αυτό το διάστημα.Περήφανοι για όλους τους μαθητές μας Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρος Οικονόμου !!!

Nerit plus + Wing Tzun Kung Fu για ανθρώπους με προβλήματα όρασης

11072235_10203023038290776_204373858_n
 
Νεριτ plus + Wing Tzun
Η εκπομπή του καναλιού ΝΕΡΙΤ plus ” Με αφορμή την αναπηρία ” επισκέφτηκε τον αθλητικό όμιλο δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου και συγκεκριμένα το παράρτημα μας στο Κουκάκι με αφορμή το τμήμα δυναμικής αυτοάμυνας Wing Tzun (Wing Tsun) Kung Fu ανθρώπων με προβλήματα όρασης !!!
Η εκπομπή “ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ”, είναι η μοναδική εκπομπή στην Ελληνική Τηλεόραση που ασχολείται με θέματα αναπηρίας και απευθύνεται στο 1.500.000 συμπολίτες μας με αναπηρία και στο σύνολο της κοινωνίας. Ο δημοσιογράφος, νομικός και μουσικός Γιώργος Μπελίρης (τυφλός ο ίδιος), που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, και οι υπόλοιποι συντελεστές, προσπαθούν όλοι μαζί, με υπευθυνότητα, να αναδείξουν την ανθρώπινη ποικιλομορφία, τα προβλήματα, τις ανησυχίες, και τις φιλοδοξίες των πολιτών με αναπηρία. H εκπομπή ακολουθεί τη δεοντολογία, τη μεθοδολογία, τις προδιαγραφές και τον τρόπο προσέγγισης των ατόμων με αναπηρία, που έχουν υιοθετήσει οι δημόσιες τηλεοράσεις ευρωπαϊκών χωρών: ΒΒC, ZDF, FRANCE TELEVISIONS.

11009616_10202819673646787_1376436670_o
 
Εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα : Chi-Gerk & Palm stick
To Σάββατο 14-02-2015 πραγματοποιήθηκε εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα Chi-Gerk & Palm stick για τα μέλη του αθλητικού μας ομίλου !!! Ο Sifu Σπύρος Οικονόμου ανέλαβε να διδάξει το chi-gerk ( λόγο των υποχρεώσεων μου με τους αγώνες στην Ε.Ο.Γ.Κ.Φ ) , και όπως πληροφορήθηκα άπαντες ξετρελαθήκανε με τις συγκεκριμένες γνώσεις,αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτές δόθηκαν. Ειλικρινά είμαι πολύ περήφανος για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον αθλητικό μας όμιλο ( η οποία προέρχεται από σκληρή και συνεχή προσπάθεια !!! ) Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που καταλάβανε …!!! Με εκτίμηση και σεβασμό Dai-Sifu Μιχαήλ Οικονόμου !!!

10979241_10202819674526809_1557621656_n
 
Dynamic Team
Οι πρώτοι διασυλλογικοί αγώνες Wing Chun Kung Fu πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό στάδιο βαρέων αθλημάτων ( πάλης ) , ο αθλητικός όμιλος δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου έδωσε το παρών με 5 αθλητές.Πολύ χαρούμενοι για την συμμετοχή μας αυτή , περάσαμε τέλεια και μάλιστα είχαμε την χαρά να πάρουμε και 3 μετάλλια !!! Ευχαριστώ θερμά γονείς και μαθητές για την αγάπη και την στήριξή τους !!! Με σεβασμό και αγάπη Dai-Sifu Μιχαήλ Οικονόμου !!!

11004879_10202819682687013_416698883_n
 
Kung Fu Kids Party
Κορυφαίο αποκριάτικο πάρτι με το παιδικό τμήμα Wing Tzun (Wing Tsun) Kung Fu !!! Περάσαμε τέλεια και λίγα λέω …!!! Kung Fu Kids FOR EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kung fu kids
 
Εξετάσεις παιδικού τμήματος Αθήνα
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την κατάκτηση της επόμενης ζώνης!Οι καλύτερες εξετάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στη σχολή των Αθηνών.Οι πρώτες πράσινες ζώνες και το επίπεδο ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.Δίνουμε αγάπη στα παιδιά και μας δίνουν ως αντάλλαγμα την μεγαλύτερη χαρά!!! Sifu Σπύρος Οικονόμου.

10941679_10202686725483166_2069265868_n

 

 

 

 

 

Εξετάσεις εφηβικού τμήματος
Τέσσερις από τους 11 μαθητές του εφηβικού τμήματος εξετάστηκαν μπροστά στα μάτια του τμήματος ενηλίκων αφήνωντας άναυδους τους πάντες με την εξαιρετική τεχνική ικανότητά τους !!! Παρέλαβαν την κόκκινη ζώνη , την μαύρη μπλούζα του τμήματος ενηλίκων καθώς και τον πρώτο βαθμό του τμήματος ενηλίκων με αναγνωρισμένο πτυχίο της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φού !!!

10927922_10202686725243160_263151427_n
 

Εξετάσεις παιδικού και εφηβικού τμήματος
Το παιδικό και εφηβικό τμήμα εξετάστηκαν για μια ακόμη φορά και απέδειξαν πως όταν προπόνησε σωστά θα έχεις και τα ανάλογα αποτελέσματα !!! Ευχαριστούμε τους γονείς για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν , πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα τους δικαιώνει απόλυτα !!!

961508_10202686726003179_1579512987_n
 
Ημερολόγιο 2015
Το πρώτο ημερολόγιο με θέμα Wing Tzun Kung Fu blindfold chi-sao είναι γεγονός , ευχαριστούμε θερμά τον μαθητή μας Δ.Κ για την ιδέα που είχε !!!

10917483_10202686726203184_324629377_n
 
Ημερολόγιο Women’s self defence
Δημιουργήσαμε το πρώτο ημερολόγιο 2015 με θέμα αυτοάμυνα γυναικών , ευχαριστούμε θερμά τον μαθητή μας Δ.Κ για την υπέροχη ιδέα του !!!

10937702_10202686726283186_299887645_n
 
Τιμής Ένεκεν από Ελληνική ομοσπονδία Γουσού Κούνγκ Φού
Ο Διευθυντής της σχολής προπονητών 2014 της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φού & Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Κος Αδόργιαστος Δημήτρης παραδίδει το ‘Τιμής Ένεκεν ” στον Οικονόμου Σπύρο για την επιτυχή φοίτηση στην σχολή προπονητών Wushu Kung Fu 2014 ΄Γ κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
10928415_10202686726323187_965800506_n

 

 

 

 
Τιμής Ένεκεν από Ελληνική ομοσπονδία Γουσού Κούνγκ Φού
Ο Διευθυντής της σχολής προπονητών 2014 της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φού & Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Κος Αδόργιαστος Δημήτρης παραδίδει το ‘Τιμής Ένεκεν ” στον Οικονόμου Μιχάλη για την επιτυχή φοίτηση στην σχολή προπονητών Wushu Kung Fu 2014 ΄Γ κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

 

10822494_10202421766379354_1617770286_n
 
Τμήματα Dynamic knife & stick system
Κάθε Δευτέρα – Παρασκευή 21:00-22:30 και κάθε Σάββατο 18:30-20:00 στο Κορωπί πραγματοποιείται το τμήμα Dynamic knife & stick system , με τον καινούριο χρόνο τμήμα και στην Αθήνα !!!

10833726_10202391177214644_1955295312_n
 
Dynamic Team
Dai-Sifu Μιχαήλ Οικονόμου, Sifu Σπύρος Οικονόμου , Sifu Βασίλης Σωτήρχος & Sihing Κώστας Αγγελής !!! Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος για όλους τους, έχουνε δουλέψει σκληρά πολλά χρόνια τώρα και δικαιούνται κάθε τίτλο που έχουν κατακτήσει και βαθμό -Level !!!

10834830_10202391177174643_1415428488_o
 
Εξετάσεις Wing Tzun Kung Fu
Απονομή ολοκλήρωσης άοπλου Wing Tzun στον Sifu Spiros Oikonomou , απονομή τίτλου Sifu of Wing Tzun στον Σωτήρχο Βασίλη , απονομή τίτλου Sihing of Wing Tzun στον Αγγελή Κώστα , απονομή αναγνωρισμένων διπλωμάτων της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου στους μαθητές του Αθλητικού μας ομίλου !!!

10841440_10202391173894561_1722114468_n
 
Πτυχίο ολοκλήρωσης άοπλου Wing Tzun
Πτυχίο ολοκλήρωσης του άοπλου Wing Tzun (Wing Tsun) Kung Fu στον Sifu Spiros Oikonomou !!!

10841642_10202391171494501_1211068466_n
 
Sifu of Wing Tzun
Απονομή πτυχίου Sifu of Wing Tzun στον Σωτήρχο Βασίλη καθώς επίσης και του 2ου Level !!!

4
 
Wing Tzun Brothers
Η Ελληνική ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου ανακοίνωσε τους επιτυχόντες της σχολής προπονητών 2014 που διοργάνωσε με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , οι προπονητές του αθλητικού ομίλου δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου & Αθήνας Dai – Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρος Οικονόμου είναι μέσα στην λίστα των επιτυχόντων ( Τα ονόματά μας είναι στην θέση 76 & 77 , βάση αλφαβητικής σειράς ) κάτι που μας έχει χαροποιήσει ιδιαιτέρως , είναι η μεγαλύτερη τιμή που μας έχει γίνει στην μέχρι τώρα πορεία μας στον κόσμο των πολεμικών τεχνών !!! Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας δίδαξαν τις υπερπολύτιμες γνώσεις που θα μας ακολουθούν στην πορεία μας ως προπονητές καθώς και την Ελληνική ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου για την δυνατότητα που μας έδωσε να συμμετέχουμε στην σχολή προπονητών 2014 !!! Πάντα αγαπάγαμε – αγαπάμε & θα αγαπάμε το Kung Fu και θα προσπαθούμε για το καλύτερο!!!
Σύντομα μεγάλο αφιέρωμα για την εμπειρία μας αυτή στο νέο τεύχος του Wing Tzun Kung Fu Dynamic Self Defence Magazine !!!

3
 
Dai – Sifu Michail Oikonomou
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Sifu Michail Oikonomou & o Sifu Spiros Oikonomou είναι ανάμεσα στους επιτυχόντες της σχολής προπονητών 2014 της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου και της Γενικής Γραματείας Αθλητισμού. Η μεγαλύτερη διάκριση που έχουμε επιτύχει έως σήμερα , πραγματικά υπερήφανοι γιατί καταβάλαμε τρομερή προσπάθεια σε πολλάπλά επίπεδα !!! Ευχαριστώ τον αδερφό μου που πάντα είναι δίπλα μου και με στηρίζει- με εμπιστεύεται και αποδεικνύει την αξία του με τις πράξεις του !!! Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας δίδαξαν τις υπερπολύτιμες γνώσεις που θα μας ακολουθούν στην πορεία μας ως προπονητές καθώς και την Ελληνική ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου για την δυνατότητα που μας έδωσε να συμμετέχουμε στην σχολή προπονητών 2014 !!! Σύντομα μεγάλο αφιέρωμα για την εμπειρία μας αυτή …!!!

2
 
Sifu Spiros Oikonomou
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Sifu Michail Oikonomou & o Sifu Spiros Oikonomou είναι ανάμεσα στους επιτυχόντες της σχολής προπονητών 2014 της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Πολύ μεγάλη ημέρα για εμάς και για το σύλλογο μας.Ευχαριστώ θερμά τον Dai Sifu Michail Oikonomou (αδερφό μου) που με γνώρισε στον κόσμο των πολεμικών τεχνών και χάρη σε αυτόν ζω τόσο μεγάλες στιγμές. Ευχαριστώ την ελληνική ομοσπονδία Wushu Kung Fu για την ευκαιρία που μας έδωσε να συμμετάσχουμε αλλά και να αποκομίσουμε τόσες γνώσεις. Πάντα θα αγαπάμε το Kung Fu και θα προσπαθούμε για το καλύτερο!!!
 

1
 
Αθλητικός όμιλος δυναμικής αυτοάμυνας
Ο αθλητικός όμιλος δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου & Αθήνας είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου , οι προπονητές τους είναι αναγνωρισμένοι προπονητές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέσω της σχολής προπονητών 2014 της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ & της Γ.Γ.Α , όλοι οι αθλητές μας έχουν δελτίο αθλητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φου και τα πτυχία που παίρνουν είναι αναγνωρισμένα !!!

sifu
 
Dynamic knife & stick system Hellas
Σύντομα δημιουργία τμήματος και στην κεντρική σχολή Wing Tzun (Wing Tsun) Kung Fu – Dynamic self defence Hellas στην Αθήνα ( Κουκάκι, Ζαχαρίτσα 21 ). Δηλώστε συμμετοχή και γνωρίστε το υπέροχο σύστημα μάχιμης χρήσης ραβδιού/ών και μαχαιριού/ών.Το τμήμα θα προπονεί ο προσωπικός μαθητής του Dai- Sifu Michail Oikonomou ( δημιουργός του εν λόγο συστήματος από τις γνώσεις που έλαβε από τους δασκάλους του στο Kali & Escrima ), με βαθμό Instructor 4 ( Ανώτατο επίπεδο) Δάβαρης πέτρος.

kids
 
Happy kids – safe kids !!!
Λέμε όχι στην κακοποίηση των παιδιών !!!
Ασφαλές παιδί – χαρούμενο παιδί !!! Θέλετε να βοηθήσετε το παιδί σας , φέρτε το να μάθει Wing Tzun (Wing Tsun) Kung Fu κοντά μας και να μάθει να προστατεύει και να σέβεται τον εαυτό του !!! Ειδικά προγράμματα ασκήσεων και θεωρίας κατάλληλα και αποτελεσματικά για τα παιδιά !!!

women
 
Women self defence seminars
Σεμινάρια Αυτοάμυνας Γυναικών διεξάξονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στη Σχολή Αυτοάμυνας Wing Tzun (Wing Chun) Kung Fu σε Αθήνα , Κορωπί και Αγία Παρασκευή.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος σε 14 (γυναίκες) για να εξασφαλιστεί η υψιλή ποιότητα διδασκαλίας του σεμιναρίου.
Προυπόθεση συμμετοχής αθλητικά παπούτσια, αθλητική φόρμα – μπλουζάκι & φυσικά καλή διάθεση!!! Επικοινωνήστε μαζί μας για να συμμετάσχετε σε ένα από αυτά !!!

woman
 
Stop women’s abuse
Λέμε stop στην κακοποίηση ( ψυχολογική & σωματική ) των γυναικών !!! Μάθετε να προστατεύεται τον εαυτό σας , από τους ειδικούς της αυτοάμυνας !!! Εάν επιτρέψετε στον επιτιθέμενο να παραβιάσει τα αόρατα όριά σας τον υποστηρίζεται και του δίνεται την επιβεβαίωση που χρειάζεται για να ολοκληρώσει την επίθεση του. Όσο περισσότερο έχει προχωρήσει η ροή της ψυχολογικής και σωματικής απειλής τόσο πιο δύσκολο θα είναι να την σταματήσετε. Γι’ αυτόν τον λόγο αμυνθείτε από την αρχή και λύστε το πρόβλημα όσο είναι ακόμη νωρίς. Δώστε στον επιτιθέμενο εξ αρχής το μήνυμα, προφορικά και με την γλώσσα του σώματος: “αυτό το όριο δεν θα σε αφήσω να το παραβιάσεις”. Μόνο έτσι μπορείτε να αποφύγετε την περαιτέρω κλιμάκωση.

runner
 
Μαραθώνιος 2014 (42,195χμ.)
Πολλά μπράβο και συνγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο 2014 των 42,195χμ και ειδικά σε όσους μπόρεσαν να τερματίσουν. Εμείς είμαστε πολύ περήφανοι γιατί ο αθλητής Κολοκυθάς Νίκος ( ο εικονιζόμενος ) κατάφερε για 2η φορά να τρέξει και να τερματίσει την διαδρομή των 42,195χμ. και μάλιστα με χρόνο πολύ καλύτερο από την πρώτη φορά !!! Τον Νίκο τον γνώρισα σαν αθλητή του Wing Tzun στην σχολή της Αγίας Παρασκευής ( Γυμναστήριο Power Gloves ) , όπου μου κάνει την τιμή να τον διδάσκω την τέχνη που τόσο πολύ αγαπώ , είναι τρομερός αθλητής τόσο στο Wing Tzun Kung Fu ( Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου ) όσο και στο Kick Box ( Δάσκαλος Νικολού Νίκος ), χαμηλών τόνων αλλά ηχηρών πράξεων !!! Είμαστε πολλοί περήφανοι για την τρομερή προσπάθεια που κατέβαλες Νίκο Κολοκυθά … τα λογια είναι φτωχά για τόσο εξαιρετικούς ανθρώπους και αθλητές !!! Μπράβο σου και πάλι μπράβο σου…!!!

4
 
Wing Tzun Kung Fu Hellas
Ο αθλητικός όμιλος δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου & Αθήνας είναι μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φου , και τα πτυχία που δίνουν οι προπονητές του είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό κράτος !!!

PAIDIKO 4
 
Kung Fu Kids
Ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης πολεμικών τεχνών , με ασκήσεις κατάλληλες για παιδιά. ( Δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση !!! )

entypo women 2
 
Women self defence
Αν θέλετε να γνωρίσετε μια διαφορετική μέθοδο δυναμικής αυτοάμυνας που προσφέρει σωματική υγεία και ευεξία επιλέξτε την κινέζικη μέθοδο Wing Tzun (Ving Tsun) Kung Fu την μοναδική μέθοδο που δημιουργός της είναι γυναίκα !!!
dsd3
 
Σχολή προπονητών Ε.Ο.Γ.Κ.Φ και Γ.Γ.Α
Οι προπονητές του αθλητικού ομίλου δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου και Αθηνών Dai Sifu Michail Oikonomou & Sifu Spiros Oikonomou παρακολούθησαν την σχολή προπονητών Ε.Ο.Γ.Κ.Φ 2014 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού , αποκομίζωντας υπερπολύτιμες γνώσεις και μια βαθύτερη κατανόηση και γνώση του τι σημαίνει προπονητής !!! Η φωτογραφία είναι από την αίθουσα των πρακτικών με τους δύο προπονητές χαμογελαστούς , όπως πάντα άλλωστε. Ευχόμαστε να έχουμε καλά αποτελέσματα.

dsd2
 
Πιστοποιητικό παρακολούθησης
Από την συμμετοχή στο 3ημερο σεμινάριο της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ με τους προπονητές της παγκόσμιας ομοσπονδίας Wushu Kung Fu , ο Sifu Spiros έδωσε το παρών όπως αποδεικνύει το συγκεκριμένο πιστοποιητικό !!! Σπουδαίο σεμινάριο , εξαιρετικές γνώσεις και προπονητές , μεγάλη εμπειρία για όλους !!!

dsd1
 
Πιστοποιητικό παρακολούθησης
Από την συμμετοχή στο 3ημερο σεμινάριο της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ με τους προπονητές της παγκόσμιας ομοσπονδίας Wushu Kung Fu , ο Dai Sifu Michail έδωσε το παρών όπως αποδεικνύει το συγκεκριμένο πιστοποιητικό !!! Σπουδαίο σεμινάριο , εξαιρετικές γνώσεις και προπονητές , μεγάλη εμπειρία για όλους !!!

dsd wu shu kung fu
 
Πρακτικές εξετάσεις
Εκπληκτική φωτογραφία από την εξέταση στα πρακτικά που έδωσαν ο Dai Sifu Michail & Sifu Spiros στην σχολή προπονητών 2014 της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ και της Γ.Γ.Α , συγκεκριμένα είναι στιγμιότυπο από την φόρμα Jie Quan βόρειο στυλ ( Shifu Δερβέντης Παναγιώτης ).Συγκεκριμένα οι δύο Sifu εξετάστηκαν σε ύλη του Sanda ( κ. Γεωργίου Κώστα ) , του Point Fighting ( k. Μέμμο Νίκο & κ.Καραπάνο Σπύρο ) , Taolou – Βόρεια στυλ ( κ. Δερβέντη Παναγιώτη ).

DSC06086
 
Αθλητικό πανηγύρι στο Κορωπί
Υπέροχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί Αττικής “ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ” συμμετείχαν όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης , ανάμεσα σε αυτούς και ο Αθλητικός όμιλος δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου πραγματοποιώντας επιδείξεις τόσο από τους νεώτερους αθλητές του αθλητικού μας ομίλου όσο και από τους προπονητές του , με τον κόσμο να εντυπωσιάζεται και να ρωτάει συνεχώς …!!! Τέτοιου ήδους εκδηλώσεις βοηθάνε τον αθλητισμό και ευχόμαστε να συνεχιστούν…!!!

DSC00244
 
Wing Tzun (Wing Tsun) Tactical
Σύντομα δημιουργία τμήματος Wing Tzun Tactical !!! Η επιλογή των μαθητών που θα στελεχώσουν το εν λόγο τμήμα θα γίνει με πολύ αυστηρά κριτήρια και αφορά μόνο τα μέλη της σχολής μας που τηρούν τα απαραίτητα κριτήρια !!!

DSC_6043 copy
 
Wing Tzun & Rock’n’Roll – Rockabilly
Οι προπονητές του αθλητικού ομίλου μας Dai Sifu Michail & Sifu Spiros, με τον τραγουδιστή των The Duo Jet Band ( Antonis Kanaris ) ο οποίος όπως και ο βασιλιάς του Rock’n Roll Elvis Presley είναι φανατικός λάτρης των πολεμικών τεχνών , η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τις εξετάσεις για τον πρώτο βαθμό στο Wing Tzun τον οποίο και κατέκτησε δικαίως, Αντώνη σε αγαπάμε πολύ γιατί είσαι ένας πραγματικός καλλιτέχνης γεμάτος πάθος για την μουσική και το Wing Tzun (Wing Tsun) Kung Fu, όπως άλλωστε και εμείς …!!!

DSC_6020
 
Τίτλος τιμής : ” Sifu of Wing Tzun “
Sifu, ο πατέρας δάσκαλος στα κινέζικα, είναι ο τίτλος που δίνει ο δάσκαλος στον μαθητή του όταν τον θεωρεί πλέον ικανό να δημιουργήσει μια δική του γενιά μαθητών !!!
Δηλώσεις για μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της οικογένειας του Wing Tzun Kung Fu Hellas :
Sifu Spiros :
Η πιο μεγάλη και ταυτόχρονα πιο συγκινητική στιγμή της πορείας μου στον κόσμο των πολεμικών τεχνών.Η ημέρα της απονομής μου σε Sifu of Wing Tzun από τον Dai Sifu Michail Oikonomou.Πολλά ευχαριστώ σε όλους όσους μας αγαπάνε!!!!!
Orfeas Zafeiropoulos ( Ηθοποιός ): Πολλά συγχαρητήρια !!! Να είστε έτσι αγαπημένοι πάντα, αυτή είναι η μεγαλύτερή σας δύναμη! Μας συγκινήσατε…
John Oikonomou ( Μπαμπάς ): “Διαβάζωντας” προσεχτικά αυτή την φωτογραφία σαν πατέρας απογειώθηκα από ευδαιμονία !!!
Sifu Michail Oikonomou : Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής μου…απόλυτα δικαιωμένος …!!!!!!!!

DSC_0201
 
Σεμινάριο τοξοβολίας
Εκπληκτικό θεωρητικό μάθημα που αφορά την τοξοβολία πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο Ελλάδος από έμπειρο εκπαιδευτή συλλόγου τοξοβολίας !!! Ευχαριστούμε θερμά για τις υπέροχες γνώσεις !!! Σύντομα και πρακτική εξάσκηση …!!!

dks 2
 
Dynamic knife & Stick System

To Dynamic knife & stick system είναι δημιούργημα του Dai-Sifu Michail Oikonomou από τις γνώσεις που έλαβε όταν εκπαιδεύτηκε από τους
Manong Δημήτρης Αγγελής ( 5 th Level FCS KALI Hellas ) ο οποιός και παραμένει Δάσκαλός του , Sifu Niko ( Escrima ).

H ύλη που περιέχει το σύστημα είναι :
Ραβδί ( μονό – διπλό ), Μαχαίρι , Πτυσσόμενο γκλόπ , Karambit , Άοπλη μάχη.

Αρχές του Dynamic knife & stick system είναι :
Ισορροπία,Ταχύτητα ( Χρονισμός & απόσταση ),Συγκέντρωση,Προσαρμοστικότητα, Δύναμη

4l5
 
Μια φιλία μοναδική και ένα όνειρο
Πρόεδρος , Αντιπρόεδρος & προπονητής αθλητικού ομίλου δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου !!! Μια φιλία αληθινή μέσα στα χρόνια …!!!
Sifu Michail Oikonomou: Χωρίς τον Γιώργο και τον Παντελή δεν θα είχα φτάσει ποτέ ως εδώ , οφείλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την φιλία και την εμπιστοσύνη που μου έχουν καθώς και για το γεγονός ότι στηρίζουν το όνειρό μου…!!!
Pantelis Zachos : Φίλοι απο το νηπιαγωγείο με τον μεν προπονητή,απο τη Δ’ με τον δε πρόεδρο… νομίζω είναι ικανοποιητικός χρόνος για την εδραίωση όχι μόνο μιας αληθινής φιλίας αλλά ενός ισχυρού δεσμού μεταξύ προπονητή κ αθλητή κουνγκ φου. Το όνειρο το είχες εσύ και απλά μας το μετέδωσες !!!! Δεν έχουμε παρά να σε στηρίξουμε από το πόστο του ο καθένας!! Πάντα δίπλα σου. Η τιμή είναι δική μας!!!
3 φίλοι –> Μια οικογένεια !!!
2.) D.K.S. System seminar
 
Dynamic Knife & Stick seminar Athens
Στην κεντρική σχολή Αθηνών ( Προπονητής Sifu Σπύρος Οικονόμου ) , πραγματοποιήθηκε σεμινάριο που αφορούσε την μάχιμη χρήση μαχαιριού και ραβδιού, από τον προσωπικό μαθητή Δάβαρη Πέτρο με βαθμό εκπαιδευτού instructor 4 ( Ανώτατο επίπεδο )  ,του Dai Sifu Μιχαήλ Οικονομου ( Προπονητής Α.Ο.Δ.Α. Κορωπίου ) ο οποίος είναι ο δημιουργός του συστήματος Dynamic knife & stick !!! Άπαντες μείνανε πολύ ευχαριστημένοι και η δημιουργία τμήματος είναι θέμα χρόνου πλέον !!!

1st student of the blinds
 
Τμήμα ανθρώπων με προβλήματα όρασης !!!
Η πρώτη μαθήτρια του τμήματος ανθρώπων με προβλήματα όρασης που συμμετέχει πλέον στο τμήμα βλεπώντων και ειλικρινά είναι εκπληκτική , από τις καλύτερες μαθήτριες που είχαμε ποτέ !!! Ψυχή & δύναμη μοναδική !!!

Wing Tzun for Visually Impaired Video

1.) E TV
 
TO Ε TV στην κεντρική σχολή των Αθηνών !!!
Την κεντρική σχολή των εξειδικευμένων σχολών δυναμικής αυτοάμυνας Wing Tzun Kung Fu των Αθηνών επισκέπτηκε το κανάλι Etv και συγκεκριμένα η εκπομπή της Κας Μαυραγάνη Φαίης ” Τώρα ό,τι συμβαίνει “. Η δημοσιογράφος Κοσμά Αλεξία κάλυψε το ρεπορτάζ με θέμα δυναμική αυτοάμυνα για ανθρώπους με προβλήματα όρασης !!!
7.) Εξειδ.3
 

 

 

 

3ο Εξειδικευμένο σεμινάριο !!!
Θέμα σεμιναρίου : Μάχη με ένα χέρι

8.) Εξειδ.4
 
4ο Εξειδικευμένο σεμινάριο !!!
Θέμα σεμιναρίου : Πρακτικές μάχης του Fook – Sao
3.) title of Instructor 4 of D.K.S System
 
Instructor 4 D.K.S System
Απονομή στον Δάβαρη Πέτρο πτυχίου Instructor 4 ( Ανώτατο επίπεδο ) στο D.K.S System , τρομερή στιγμή . Εμπιστοσύνη – Φιλία – σεβασμός & αγάπη …!!!
4.) 1st level & title of Sihing
 

 

 

 

” Sihing of Wing Tzun “
Απονομή πτυχίου ” Sihing of Wing Tzun ” & 1ου Level στον Σωτήρχο Βασίλη , τα λόγια πολύ φτωχά για να περιγράψουν το πόσο σπουδαίος!!! είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ευχαριστούμε που μας τιμάς όλα αυτά τα χρόνια και μας εμπιστεύεσαι …!!!!

5.) Εξειδ.1
 
1o Εξειδικευμένο σεμινάριο !!!
Θέμα σεμιναρίου : Μάχη εδάφους Ι & Μαχαίρι εναντίων Μαχαιριού
1466191_10200552616291770_286011491_n
 

 

 

 

Dynamic self defence Wing Tzun Kung Fu Hellas athletic association.
Dai Sifu Michail Oikonomou & Sifu Spiros Oikonomou ( Wing Tzun Brothers )

 

 

 

10473384_10201896019836019_4271113772427591606_n

 

 

 

 

 

Οι σχολές Power Gloves & Wing Tzun Kung Fu Dynamic Self Defence ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Αγία Παρασκευή. Μια πολύ δυνατή συνεργασία των δύο σχολών και των δύο πετυχημένων δασκάλων,Νικολού Ν και Οικονόμου Μ.Box,kick boxing , Wing Tzun, DKS και πολλά ακόμα θα είναι στην διάθεση του κόσμου την νέα σεζόν.
10609146_10201904113718361_199404189_n
 

 

Ο Sifu Σπύρος Οικονόμου ολοκλήρωσε επιτυχώς
τις εξετάσεις του 3ου Level.

 

 

 

 

 

DSC03973

„Αν…“ με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη … και 

τον Sifu Μιχάλη Οικονόμου (σε έναν μικρό ρόλο).

Στην ταινία “Αν…”του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που παίζει στις αίθουσες των σινεμά από 29/11/12 ο Sifu υποδύεται ένα από τους κλέφτες οι οποίοι μπαίνουν στο σπίτι του πρωταγωνιστή και τον ξυλοκοπούν.

 

 

 

 

Δείτε τώρα το νέο μας βίντεο!

Καλή διασκέδαση!

 

 

 

07 Μαρτίου 2013 – Συνέντευξη από τον ΑΝΤ1 Ο Sifu Μιχάλης έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι ANT1 σχετικά με τα επίκαιρα θέματα των σωματείων πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα.