menu close menu

 

 

 

Nέα

qs


 
Σε τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε 2 με 4 βδομάδες) διεξάγονται βραδιές ενημερώσεως στις οποίες μπορείς να πληροφορηθείς για τον αθλητικό μας όμιλο.
Καθώς και να κάνεις ότι ερωτήσεις θέλεις και βέβαια θα γνωριστείς με τον προπονητή και τους εκπαιδευτές της σχολής. Έπειτα (και με λυμένες πλέον τις απορίες) μπορείς να έρθεις σε μία δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση. Εάν σου αρέσει η προπόνηση προχωράς στην εγγραφή και ξεκινάς από την επόμενη μέρα.
Περισσότερες πληροφορίες για την βραδυά ενημερώσεως στο info.
 
Ανακοίνωση :Η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κούνγκ Φού στην κοπή πίτας παρέδωσε το “Τιμής Ένεκεν” στα Αδέρφια Οικονόμου ( Dai-Sifu Μιχαήλ Οικονόμου + Sifu Σπύρο Οικονόμου ) για την επιτυχή φοίτησή τους στην σχολή προπονητών Wushu Kung Fu 2014 ΄Γ κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού !!! Η μεγαλύτερη τιμή που έχουμε λάβει και η χαρά μας τεράστια , γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταβάλει τρομακτική προσπάθεια για να φτάσουμε έως εδώ και φυσικά συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουμε και τόσο πολύ αγάπαμε !!!
 
Ανακοίνωση : Στους αθλητικούς ομίλους μας θα μπορείτε να προπονηθείτε στα εξής συστήματα : Wing Tzun Kung Fu , Dynamic knife & stick system, Sanda-Sanshou , αυτοάμυνα για γυναίκες (Women’s self defence) , αυτοάμυνα για παιδιά (Kung Fu Kids) !!!
 
 
 

 
 
 

DKS System στον Βόλο

Νέα συνεργασία με τον Sempai Δημήτρη από τον Βόλο ο οποίος εκπαιδεύεται στο Wing Tzun καθώς και στο DKS System. Mε εκτίμηση και σεβασμό Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 


 
 
 

Wing Tzun στον Βόλο

Νέα συνεργασία με τον Sihing Δημήτρη ( Wing Tzun) από τον Βόλο ο οποίος εκπαιδεύεται στο Wing Tzun καθώς και στο DKS System. Mε εκτίμηση και σεβασμό Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 


 
 
 

Παραλαβή αναγνωρισμένων πτυχίων

Παραλαβή αναγνωρισμένων πτυχίων, δελτίων αθλητή, κώδικα δεοντολογίας και εγχειρίδιο σχολής προπονητών καθώς και πιστοποιητικό μέλους της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου
για τον αθλητικό όμιλο δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου…!!!

 
 
 

 
 
 

Wing Tzun Kung Fu εξετάσεις

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο σύστημα Wing Tzun Kung Fu στο αρχηγείο Ελλάδος των εξειδικευμένων σχολών δυναμικής αυτοάμυνας στο Κορωπί , οι προπονητές Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρος Οικονόμου ευχαριστούν θερμά όλους τους αθλητές τους για την υπέροχη προσπάθεια τους.Συνεχίζουμε δυναμικά με σεβασμό και εκτίμηση… !!!

 
 
 

 
 
 

Απονομή πτυχίου Ανώτερης εκπαίδευσης

Απονομή πτυχίου Ανώτερης εκπαίδευσης στην Νίτσα Ακ. η οποία έχει προσπαθήσει και έχει καταφέρει πάρα πολλά και δινει το παραδειγμα σε όλη την νέα γενιά πως να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να αφήνει τις δικαιολογίες …!!! Νίτσα το πρόβλημα όρασης που έχεις δε σε σταματάει με τίποτα άλλωστε εσύ βλέπεις με τα μάτια της καρδιάς , της ψυχής , της πίστης … Μόνο περήφανοι νιώθουμε για εσένα !!!

 
 
 


 
 
 

Απονομή τίτλου τιμής ” Sihing of Wing Tzun ”

Απονομή τίτλου τιμής ” Sihing of Wing Tzun ” στον Αλέξανδρο Αντ. , συνέχισε να μας κάνεις περήφανους , είσαι παράδειγμα πολύ σκληρής προσπάθειας …!!!

 
 
 

 
 
 

Απονομή Πτυχίων

Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρος Οικονόμου οι προπονητές του αθλητικού μας ομίλου λίγο πριν την έναρξη απονομής των πτυχίων στους αθλητές εξηγούν και ενημερώνουν για ορισμένα σημαντικά ζητήματα …!!! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές μας για την υπέροχη προσπάθεια που καταβάλουν κάθε φορά …!!! Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση …!!! Με σεβασμό και εκτίμηση οι προπονητές του αθλητικού όμιλου δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου …!!!

 
 
 


 
 
 

10 χρόνια Wing Tzun Kung Fu

1.) 10 χρόνια Wing Tzun Kung Fu ( ξεκίνησα το 1ο μου τμήμα τέλη του 2007 ) , μια πορεία δύσκολη , αλλά με προσπάθεια , σκληρή δουλεια και φυσικά με την βοήθεια των ανθρώπων που με αγαπάνε και με εμπιστεύονται καταφέραμε πάρα πολλά … !!! Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό !!! Γιορτάσαμε10 χρόνια D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas με ένα σεμινάριο εκπληκτικό …!!! Φανταστικό σεμινάριο , περάσαμε τέλεια …!!! Συνεχίζουμε δυναμικά … !!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 


 
 
 

Chi Sao Day

Chi Sao Day 3 ώρες δυναμικής εξειδικευμένης προπόνησης στα προγράμματα Chi Sao, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη εμβάθυνση και απόκτηση ενστικτώδους αντίδρασης !!!

 
 
 


 
 
 

Chi Sao Day

Πρώτο μας Chi Sao Day για την νέα σεζόν με δυναμικό ξεκίνημα ! 2η χρονιά που συνεχίζουμε τις πρωινές προπονήσεις του Σαββάτου και το πάθος των αθλητών μας για περισσότερο Wing Tzun παραμένει αμείωτο! Με σεβασμό και εκτίμηση Sifu Σπύρος Οικονόμου.

 
 
 

 
 
 

Σεμινάριο-Guro Δημήτρης Αγγελής

Θερμές ευχαριστίες στον Guro Δημήτρης Αγγελής καταπληκτικό μάθημα…, επίσης πολύ ευχαριστημένος από τους αθλητές που έδωσαν το παρών στο σημερινό σεμινάριο…!!! Για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν μην ανησυχείτε θα έρθουν πολλά ακόμα χαχαχα. Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 

 
 
 

Απονομές τίτλων

Πολύ περήφανος τόσο για τον Sihing Παναγιώτη όσο και για τον Si-Dai Δημήτρη που κατέκτησαν μετά από χρόνια σκληρής εξάσκησης και υπομονής την μαύρη ζώνη …!!! Πολύ μεγάλη στιγμή για όλους μας , σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι να συνεχίσετε ακόμα πιο δυναμικά γιατί η μαύρη ζώνη είναι απλά η αρχή … Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 

 
 
 

Απονομές τίτλων

Μπράβο στον Dai Sihing Κώστα για την κατάκτηση του 1ου Level και στον Γιώργο Παπαγεωργίου για την κατάκτηση του τίτλου τιμής Sihing of Wing Tzun και το 1ο Level … !!!

 
 
 

 
 
 

Οι μαύρες ζώνες της Dynamic Self Defense – Wing Tzun Kung Fu

Οι μαύρες ζώνες της D.S.D μια φωτογραφία που σημαίνει πολλά για εμάς …!!!

 
 
 


 
 
 

Προπόνηση ανώτερης & ανώτατης εκπαίδευσης

Πολύ πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο και την προσπάθεια των αθλητών της ανώτερης & ανώτατης εκπαίδευσης … Συνεχίζουμε δυναμικά …!!!

 
 
 

 
 
 

Αποτελέσματα Εξετάσεων

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους αθλητές μου που έδωσαν το παρών στις σημερινές εξετάσεις , συγχαρητήρια στον Dai Sihing Κώστα για την κατάκτηση του 1ου Level και στον Γιώργο Παπαγεωργίου για τον τίτλο τιμής Sihing of Wing Tzun καθώς και για το 1ο Level …!!! Μπράβο και σε όλους τους υπόλοιπους που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό …!!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.

 
 
 

 
 
 

Παρουσίαση και προπόνηση του 8ου επιπέδου στο Sanda

Παρουσίαση και προπόνηση του 8ου επιπέδου στο Sanda στο ολυμπιακό στάδιο της πάλης από τους προπονητές της Εθνικής Ελλάδος του Sanda !!! Ο αθλητικός Όμιλος Δυναμικής Αυτοάμυνας Κορωπίου έλαβε μέρος με τους 2 προπονητές του Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρο Οικονόμου !!! Δυνατή προπόνηση, πολύς ιδρώτας υπέροχες γνώσεις, ευχαριστούμε θερμά την ελληνική ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου για την διοργάνωση τέτοιων μοναδικών σεμιναρίων…!!!

 
 
 


 
 
 

O Sifu Σπύρος Οικονόμου απένειμε στον Sihing Χρήστο Αποστολάκη την μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu

Ένας σπουδαίος αθλητής που με τιμάει 5 χρόνια με την παρουσία του στην σχολή σήμερα έφτασε στην μεγαλύτερη επιτυχία του στο Wing Tzun Kung Fu!O Sihing Χρήστος Αποστολάκης κατέκτησε την Μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu!!!
Η σχολή μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο με την συνεχή προσπάθεια όλων των αθλητών μας!!!
 
 
 


 
 
 

Συμμετοχή μαθητών στο 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φου

Ευχαριστώ θερμά και τους 5 αθλητές μου που τίμησαν με την συμμετοχή τους τον αθλητικό μας όμιλο στο 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φου , περάσαμε φανταστικά και είμαι πολύ πολύ περήφανος για όλους τους για μια ακόμη φορά ήταν φανταστικοί …!!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.
 
 
 

 
 
 

Απονομή πτυχίων από τον Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου στην Αγία Παρασκευή

Απονομή πτυχίων από τον Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου στην Αγία Παρασκευή παρουσία του Δασκάλου Νίκου Νικολού στους αθλητές του τμήματος Wing Tzun & D.K.S.System !!! Ο Νίκος Κολοκυθάς και ο Ανδρέας Κριαράς παρέλαβαν τον τίτλο τιμής και εμπιστοσύνης ” Sihing of Wing Tzun ” !!! Πολύ πολύ περήφανος και χαρούμενος για όλους μου τους αθλητές !!! Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου10th Level of D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas.

 
 
 


 
 
 

O Sifu Σπύρος Οικονόμου απένειμε στον Sihing Βούλγαρη Απόστολο την μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τους παλιότερους αθλητές μας και η εβδομάδα κλείνει όσο εντυπωσιακά ξεκίνησε!!!
Πολλά συγχαρητήρια στον Dai Sihing Voulgaris Apostolos για την κατάκτηση της μαύρης ζώνης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu!!!
Μια από τις πιο σπουδαίες εβδομάδες της καριέρας μου ως προπονητής!!!
Συνεχίζουμε δυναμικά και με περισσότερες επιτυχίες!!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Sifu Σπύρος Οικονόμου 8th Level of D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas !!!
 
 
 

 
 
 

Ο Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου απένειμε στον Sihing Πάνο Κατσιέρη την μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu

Απονομή μαύρης ζώνης της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φού στον Sihing Πάνο Κατσιέρη από τον προπονητή του Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου , πολύ πολύ περήφανος για τον Πάνο που πρώτος για την σχολή του Κορωπίου παρέλαβε την μαύρη ζώνη της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ και άνοιξε τον δρόμο και για τους επόμενους αθλητές μας …!!!!
Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι πάντα υπό κατασκευή …!!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου 10th Level of D.S.D Wing Tzun Kung Fu Hellas !!!
 
 
 

 
 
 

O Sifu Σπύρος Οικονόμου απένειμε στον Sihing Reza Sarif την μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu

Σήμερα είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην προπονητική μου καριέρα!Ο Sihing Reza Shr είναι ο πρώτος μας αθλητής που κατακτά την μαύρη ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu!H χαρά μου απερίγραπτη που καταφέραμε να πάμε την σχολή αλλά και τον αθλητικό μας όμιλο τόσο ψηλά!!!
Πολλά συγχαρητήρια στον Sihing Reza για την προσπάθεια του όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ που με πίστεψε και με ακολουθεί στον δρόμο του Wing Tzun Kung Fu!!
Με σεβασμό και εκτίμηση Sifu Spiros Oikonomou
 
 
 

 
 
 

Παραλαβή δελτίων αθλητή και αναγνωρισμένων πτυχίων της ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου

Παραλαβή δελτίων αθλητή και αναγνωρισμένων πτυχίων της ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου από τους προπονητές Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρο Οικονόμου για τους αθλητές του αθλητικού μας ομίλου …!!!
Ο αθλητικός όμιλος δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ( Ειδική αθλητική αναγνώριση ) , επίσης είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου , οι προπονητές τους είναι αναγνωρισμένοι προπονητές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέσω της σχολής προπονητών 2014 της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ & της Γ.Γ.Α , όλοι οι αθλητές μας έχουν δελτίο αθλητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κούνγκ Φου και τα πτυχία που παίρνουν είναι αναγνωρισμένα !!!
 
 
 


 
 
 

Εξετάσεις Wing Tzun Kung Fu – Απονομή 8ου & 10ου Level !!!

Ένα φανταστικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε , πολύ πολύ περήφανος για όλους μου τους αθλητές !!!! 1000 μπράβο στον Sifu Σπύρο Οικονόμου για την κατάκτηση του 8ου level ( πληρεί όλες τις προυποθέσεις για την κατάκτηση της προπονητικής κατάρτισης στο Wing Tzun Kung Fu ), σήμερα άνοιξε ο δρόμος για όλους μας …!!! Ευχαριστώ θερμά όλους τους αθλητές μου γιατί χαρη σε αυτούς ολοκλήρωσα και εγώ προσωπικά όλες τις προυποθέσεις και κατέκτησα το 10 level στο Wing Tzun Kung Fu της D.S.D !!! Τα πτυχία για εμάς είναι αναμνηστικά των όσων έχουμε επιτύχει στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και τίποτε άλλο , συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά για την επίτευξη των επόμενων στόχων μας …!!! Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου 10th Level of Wing Tzun Kung Fu Hellas Dynamic self defence !!!

 
 
 


 
 
 

Σεμινάριο ” εγκληματολογίας “

Σεμινάριο εγκληματολογίας πραγματοποιήθηκε στον αθλητικό όμιλο δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου από την Διδάκτωρ κοινωνιολογίας Παντείου πανεπιστημίου Κα Σβουρδάκου Δέσποινα ( καθηγήτρια εγκληματολογίας της σχολής προπονητών 2014 της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ) , με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου . Ευχαριστούμε θερμά τον Κο Λάμπρο Σταμούλη , την Κα Σβουρδάκου Δέσποινα , τους γονείς , τους αθλητές , τα μέλη και το προεδρείο του αθλητικού μας ομίλου για την πραγματοποίηση ενός φανταστικού σεμιναρίου με γνώσεις που μπορούν να σώσουν ζωές …!!! Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου & Sifu Σπύρος Οικονόμου.!

 
 
 

wu-su-kung-fu
 
 
 

Ειδική αθλητική αναγνώριση

Ο Αθλητικός όμιλος δυναμικής αυτοάμυνας Κορωπίου είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ( Ειδική αθλητική αναγνώριση ) καθώς επίσης και μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας Wushu Kung Fu !!!

 
 
 
wing-chun
 
 
 
Chi – Sao Day (Κορωπί Αττικής)

Η πρώτη προπόνηση Chi – Sao Day της περιόδου 2016-2017 πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί , περάσαμε φανταστικά !!! Αναλύσεις και σε βάθος κατανοηση της 1ης , 2ης και 4ης section chi-sao !!! Από τα βασικά στα προχωρημένα , ευχαριστώ θερμά τους αθλητές μου που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, σήμερα το επίπεδο ανέβηκε …!!! Με σεβασμό και εκτίμηση Dai Sifu Μιχαήλ Οικονόμου.